Terrarium 20x20x30cm glas

Terrarium 20x20x30cm glas.

(Uden indhold)

Repti Planet terrarium er designet til en række forskellige dyr med en størrelse, der passer til denne type terrarium. Velegnet til krybdyr, padder, slanger, hvirvelløse dyr, små pattedyr og andre dyrearter.

For tilstrækkelig ventilation er den øverste del af kabinettet udstyret med en metalfletning, der forhindrer dyr og madinsekter i at undslippe. Når du åbner toppen af ​​kabinettet, skal du sørge for, at der ikke er nogen trussel om at undslippe dyr fra kabinettet. Når du lukker, skal du passe på ikke at beskadige dyret, planterne eller andre dekorationer. Åbningen af ​​topdækslet har en glidemekanisme. Dækselets design forhindrer spontan åbning af kabinettet, og altid efter åbning af kabinettet skal du sørge for, at låget er ordentligt lukket (sikringen klikker automatisk på plads, når det øverste låg er helt lukket).

Terrarierne er udstyret med en top- og bundplastramme, der gør det muligt at stable og placere terrarierne direkte på ydersiden af ​​bundglaset.

Terrariet kan også bruges som paludarium på vandoverfladen. Det kan også bruges som en tank til et akvarium.

Fodring kræver ikke, at hele toppen af ​​kabinettet åbnes. Den øverste del har et hul med et plastikdæksel.

Vigtig:

- Læs hele manualen omhyggeligt, og sørg for, at du har modtaget alle dele af dette produkt, inden installationen påbegyndes.

- Læs installationsvejledningen og servicemanualen.

- Dette materiale er blevet omhyggeligt samlet for at give de nødvendige oplysninger. Vi har forsøgt at sikre, at alle de nødvendige oplysninger er korrekte. Vi kan dog ikke påtage os noget ansvar for tryk eller andre fejl. De tekniske parametre bør altid tages som oplysninger, og de kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel.

- Hvis du fylder kabinettet med vand, skal du altid tage alle elektriske apparater ud af stikkontakten, før du stikker hænderne ind i kabinettet.

Udpakning af terrariet

Fjern alt emballage fra kabinettet. Skyl og fjern støv fra kabinettet med en fugtig svamp. Brug ikke kemiske rengøringsmidler, og inden i kabinettet må du ikke rengøre glasset med en klud, der kan være gennemblødt i kemikalier.

Terrarium kontrol

Sørg for, at produktemballagen er komplet, og at glasset ikke blev beskadiget under transporten. Alle terrarier er blevet grundigt testet og inspiceret før emballering, men det anbefales at fylde buret med vand til en højde på cirka 5 cm. Placer buret på et tørt sted inden testning af fyldning, så vandlækage kan påvises tidligt i i tilfælde af glasbrud.

Terrarium placering

Overvej terrariets placering omhyggeligt, for når alle dekorationer er installeret, kan terrariet ikke manipuleres. Vælg et sted med en stabil temperatur på omkring 20 - 25 ° C. Find et ideelt sted med naturligt lys, men ikke direkte ved et vindue eller i områder, hvor overophedning af kabinettet kan forekomme. Undgå også steder, hvor der er kemiske eller andre dampe og røg fra cigaretter. Efter at have valgt en passende placering, kan du begynde at placere planter og andre dekorationer.

Installation af elektriske skillevægge indeni

Hvis du beslutter dig for at installere elektriske apparater som f.eks. En varmesten, en tågemaskine, et vandfald og andre inde i terrariet, skal alt elektrisk udstyr være slukket - frakoblet stikkontakten. Vælg et passende sted for de elektriske apparater i terrariet, og før deres kabler til bagsiden af ​​terrariet (denne type terrarium har ingen installationshuller). Luk ventilationsgitteret, og sørg for, at der ikke er nogen trussel om, at dyret slipper ud af kabinettet.

Belysning installation

Til terrariumbelysning skal du kun vælge produkter, der er designet til dette, ideelt set Repti Planet -produkter. Lampernes effekt skal svare til dyret og beholderens størrelse. For høje temperaturer kan dræbe dyret og beskadige produktet.

389,00 kr.
Inkl. moms
På lager Antal
Kategorier:
Reference:

79560165

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord