HVEM ER PELSBØRN

Denne webshop er rent erhvervsmæssigt en del af virksomheden Hanols:

HanolsLangagervej 37
DK-4100 Ringsted
CVR: 29 09 32 29

Har du spørgsmål, kommentarer eller andet, er du altid velkommen til at ringe:

Telefon: +45 26 71 23 98
(hverdage 8.00-18.00)

Har du brug for at kontakte Hanols udenfor dette tidsrum, eller vil du hellere sende en mail, kan du gøre det her.

Og ring gerne ved spørgsmål så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring inde for dyrebranchen.

VARESORTIMENT OG PRISER

Hanols indkøber varer til eget lager med henblik på videresalg primært til private. Hanols gør ikke brug af drop-shipping fra underleverandører men i enkelte tilfælde kan det forekomme.

Alle priserne på varerne i denne webshop er inkl. dansk moms med mindre andet er angivet. Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. 

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores grossister. 

Vi gør særligt opmærksom på, at de produkter, der sælges i vores webshop, hovedsageligt produceres i udlandet, og med mindre andet er nævnt, er hovedsproget i de manualer og samlevejledninger, der følger med varerne, på engelsk.

HVAD ER PELSBØRN

Pelsbørn er vores 4-benede familiemedlemmer med pels & bløde poter: Katte, hunde, kaniner, marsvin, m.fl. - dem, der dagligt får os til at smile. Dem, der på ganske mystisk vis formår at se uendeligt bedårende ud, når de sover. Dem, der som små varmende solstråler, lyser op og bringer os glæde i hverdagen. Skønne, sjove, dejlige og livsbekræftende :-)

Og vores pelsbørn fortjener at have det godt. De skal naturligvis have dækket deres basale behov for mad, vand og pleje, men også gerne mere end dét: De skal have mulighed for at bruge deres instinkter, deres sanser, deres hjerne og deres muskler. 

Uartige pelsbørn er skønne pelsbørn ;-)

Uartige pelsbørn er skønne pelsbørn, men når katten har kradset i sofaen, eller hunden har tygget i bordbenet, må der findes på nogle mere spændende og tillokkende alternativer, der kan aflede opmærksomheden og inspirere til mere "praktiske" aktiviteter... Og her kommer PELSBØRNs webshop så ind i billedet.

For aktive pelsbørn er glade pelsbørn, og aktive pelsbørn har ikke så meget "tid" til at lave ballade. I PELSBØRNs webshop vil man derfor kunne finde kæledyrsartikler, som er tiltænkt at skabe interesse og pirre nysgerrigheden, inspirere til "nærmere undersøgelser", til at bruge hovedet, lugtesansen eller andre sanser, til at aktivere jagtinstinktet eller ganske simpelt til at vække legebarnet i de kære små. 

Kitty City Hideaway Cave Rocking Roller Play Cube Kitty Play Center

Varerne i PELSBØRNs webshop bærer præg af, at vi har gjort os umage med at finde nogle varer, som dels passer til pelsbørnenes natur - men også produkter, som ikke lige er at finde hos "naboen".

PELSBØRN har også en Facebook-side, og hvis du "liker" den, vil du automatisk få besked på Facebook, når der kommer nye varer i shoppen.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få nyheder om PELSBØRN, om nye varer eller gode tips og tricks bragt direkte til din email indbakke - og bare rolig, vi skal nok lade være med at spamme dig med store mængder af mails til evig tid. Du kan nemlig nemt afmelde nyhedsbrevet igen, hvis du skulle blive træt af det.

Velkommen indenfor i vores nye butik og i vores verden fuld af hygge og smil :-)

Med venlig hilsen

PELSBØRN

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord