Okseringe 200 gram

39,20 kr.

Okseringe er en del af luftrøret og er en god sej godbid

200 gram.

Okseringe:

Består udelukkende af rene tørrede luftrør fra europæiske køer.

Er skånsomt lufttørret ved lave temperaturer, hvorved næringsstofferne bevares bedst muligt.

Stykkerne er 2 til 5 cm lange.

Indeholder ingen former for konserveringsstoffer eller andre tilsætningsstoffer.

Er meget velegnet til allergihunde.

Okseringe er knasende sprøde, lidt seje og giver din hund mulighed for at bruge sine tænder.

Tyggehårdhed ™ 4

Tyggehårdhed  1 –   Blød

Tyggehårdhed  2 –   Kan knækkes med et let tryk

Tyggehårdhed  3 – Kan knækkes med et hårdt tryk

Tyggehårdhed  4 –   Hård

Tyggehårdhed  5 –   Meget hård – lang tyggetid

Fedtindex  :         2

Fedtindex  1                  Fedtindhold    1 – 6   %

Fedtindex  2                Fedtindhold    7 – 12 %

Fedtindex  3                  Fedtindhold   13 – 18 %

Fedtindex  4                  Fedtindhold   19 – 24 %

Fedtindex  5                  Fedtindhold    25 – 30 %

Analyse:

Protein  69 %

Fedt        10 %

Aske        11 %

Fugt         10 %

Energi     366 Kcal pr. 100 gram

Antal
På lager

Okseringe er en del af luftrøret og er en god sej godbid

200 gram.

Okseringe:

Består udelukkende af rene tørrede luftrør fra europæiske køer.

Er skånsomt lufttørret ved lave temperaturer, hvorved næringsstofferne bevares bedst muligt.

Stykkerne er 2 til 5 cm lange.

Indeholder ingen former for konserveringsstoffer eller andre tilsætningsstoffer.

Er meget velegnet til allergihunde.

Okseringe er knasende sprøde, lidt seje og giver din hund mulighed for at bruge sine tænder.

Tyggehårdhed ™ 4

Tyggehårdhed  1 –   Blød

Tyggehårdhed  2 –   Kan knækkes med et let tryk

Tyggehårdhed  3 – Kan knækkes med et hårdt tryk

Tyggehårdhed  4 –   Hård

Tyggehårdhed  5 –   Meget hård – lang tyggetid

Fedtindex  :         2

Fedtindex  1                  Fedtindhold    1 – 6   %

Fedtindex  2                Fedtindhold    7 – 12 %

Fedtindex  3                  Fedtindhold   13 – 18 %

Fedtindex  4                  Fedtindhold   19 – 24 %

Fedtindex  5                  Fedtindhold    25 – 30 %

Analyse:

Protein  69 %

Fedt        10 %