Pure Irish Beef & Seaweed kosttilskuds stick

  • Tilbud!

Pure Irish Beef & Seaweed kosttilskuds stic.


Pure Original & Seaweed
Pure Meat Original Irish Beef & seaweed er en sund kosttilskuds stick med 73% oksekød fra irsk, græsopdrættet kvæg samt 2 håndhøstede, økologiske tangsorter. Udover masser af letfordøjelige proteiner, er denne kosttilskudsstang pakket med naturligt kollagen, som styrker hundens knogler, mobilitet, hud og pels.

 

Pure Meat Original Irish Beef & Seaweeds kosttilskuds sticks til hunde

Pure Meat Original Irish Beef & Seaweeds er en kosttilskudsstang pakket med 73% oksekød fra irsk græsopdræt samt 2 forskellige sorter af sundt, økologisk tang. Sammen med frisk oksekød spiller tang hovedrollen i denne sunde stang, som er udviklet til at forsyne din hund med naturligt kollagen for god mobilitet, sunde tænder, en elastisk hud og en sund pels. Begge tangsorter, der indgår i denne Pure Meat kosttilskuds stick er håndhøstet i irske farvande. Det økologiske tang tørres nænsomt ved meget lave temperaturer, hvilket sikrer, at denne super food bevarer sine mange fantastiske egenskaber til gavn for din hund. Tang er en af de fødevarer, der indeholder flest forskellige mineraler, og er blandt andet kendetegnet ved følgende:

 

• Tang indeholder op til 35% protein og er rig på mange forskellige aminosyrer, som er musklernes byggesten. (Hunden har 10 essentielle aminosyrer, som den ikke selv kan syntetisere, men SKAL have via kosten).

• Stort indhold af phytonutrienter såsom flavonoider, cartenoider og polysakkarider, der opretholder et sundt kognitivt og kardiovaskulært helbred.

• Indeholder store mængder Omega 3 og 6

• Indeholder ca. 10 gange mere jern, fosfor, kalcium og magnesium end planter dyrket på landjorden.

• Forsyner hunden med vigtige vitaminer som A, B (inklusiv folat), C og E.

 

Herudover bidrager tang med uopløselige, præbiotiske fibre til hundens tarmsystem. Disse fibre fodrer tarmens sunde bakterier, og derved opretholdes en sund tarmflora, som er grundlaget for et velfungerende immunforsvar.

47,20 kr.

Mængderabat

Antal Styk pris Du sparer
3 38,20 kr. Op til 27,00 kr.
På lager Antal
Kategorier:
Reference:

POS-1

Lille hund (<10 kg)                 ½-1stk. dagligt. 

Medium hund (10-25 kg)       1-2 stk dagligt.   

Stor hund (>25 kg)                 2-3 stk dagligt.

Ingredienser.

Frisk oksekød, irsk tang, oksekollagen. Vores kød er produceret af irsk, græsfodret oksekød 73% min, fra kød af hæejste kvalitet, med håndhøstede organiske tang og karragenanmos fra uberørte irske atlantiske farvande i det vestlige Irland som betegnes som superfood og indhyllet i en gavnlig kollagenhud. Vi har kun valgt ingredienser der giver en sund fordel til hunden, vi bruger ikke og vil ikke bruge kunstige ingredienser af nogen art, kun naturlige ingredienser fra naturens side.

 

Analyse.

Rå protein 58,1%Råolie / fedt 12,6%Råfiber 1,0%Ask 6,7%Fugt (maks.) 15%Energi Kcal / 100g 599

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord