FHN Regular Sterilised 10 KG

  • Tilbud!
  • -77,00 kr.
  • Ny

FHN Regular Sterilised 10 KG

Royal Canin Sterilised 37 kattemad er et unikt kattefoder, som er udviklet af førende eksperter indenfor ernæring til katte. Royal Canin Sterilised 37 kattemad er specielt udviklet til at dække de ernæringsmæssige behov hos neutraliserede katte. Efter neutralisering opstår der nemlig en række følgevirkninger, som der bør tages hensyn til gennem din kats foder.

Normalt er katte helt fantastiske til selv at regulere mængden af kattemad for at få dækket deres energibehov, men efter neutralisering mister katten evnen til selv at kunne regulere. Det betyder, at neutralisede katte ofte spiser meget mere end de reelt forbrænder, hvilket i sidste ende fører til problemer med vægten hos kattene.

Ifølge undersøgelser indenfor området reduceres kattens naturlige energiforbrug reduceres med omkring 30% efter neutralisering, hvorimod dens indtagelse af foder øges med 20%. Derudover viser undersøgelser også, at neutraliserede katte ofte ikke drikker nok vand i løbet af dagen og derfor heller ikke tisser nok. 

Royal Canin Sterilised 37 kattemad har et lavt fedtindhold på 12% og indeholder væsentligt færre kulhydrater, hvis du sammenligner med andet kattemad på markedet. Royal Canin Sterilised 37 kattemad er desuden kendetegnet ved, at det indeholder L-carnitin, som fremmer fedtforbrændingen hos din kat og hjælper til med at hindre problemer med vægten. Endelig er der anvendt letfordøjelige animalske proteiner i form af kylling. Royal Canin Sterilised 37 kattemad har et proteinindhold på hele 37%, som hjælper katten med at bevare muskelmassen.

Vigtige fordele

  • Til neutraliserede katte

  • Har et højt proteinindhold

  • Kylling er det primære animalske protein

  • Minimerer risikoen for vægtproblemer

  •      Fremmer sunde urinveje.

698,00 kr.
Before 775,00 kr.
SPAR 77,00 kr.
Inkl. moms
På lager Antal
Kategorier:
Tags:

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord