Naturlegetøj med omtanke

PELSBØRNs naturlegetøj er af høj kvalitet og fremstillet med omtanke og i øvrigt helt uden kemikalier.

Vi elsker jo alle pelsbørn, og derfor sørger vi også for, at de skind, fjer og andre naturmaterialer, som er brugt til fremstillingen af vores naturlegetøj, kommer fra dyr, som har haft det godt i deres levetid. 

Kattelegetøj af kaninskind

Vores kattelegetøj af kaninskind fås som pelsmus, kaninhaler, kaninører og kaninpoter. Kaninskindene, som naturlegetøjet er fremstillet af i Europa.

Skindene købes hjem fra et dansk kaninopdræt og foreningen har personligt været hjemme hos opdrætter og konstateret, at kaninerne har et godt liv forud for slagtningen. Kaninerne slagtes ene og alene for kødets skyld, og ikke for skindets.

Skindene er "biprodukter", som ellers blot ville være blevet kasseret men her kan de gøre nytte til alle de dejlige Pelsbørn.

Pelsmus af naturmaterialer, nænsomt ovntørret

PELSBØRN har fået mulighed for at købe et lille parti af disse fantastiske stykker kattelegetøj hjem, så slå til, mens du kan :-)

Naturlegetøj til al slags leg

Pelsmus af tørret kaninskindKattelegetøj, kaninbagpoteNaturlegetøj, kaninforpoteKaninøre, kattelegetøj af naturmaterialerKaninhale, naturlegetøj til katte

Pelsmusene er stykker af skind, som er rullet sammen og tørret. 

Pelsmus, kaninpoter og kaninører er ret solide, så hvis din kat kan lide at gnave i legetøjet, fungerer de samtidigt som en fantastisk tandbørste. Skulle kattene finde på at spise af legetøjet, betyder det ikke noget - det kommer blot op igen som en hårbold eller ud i kattebakken.

Kaninhalerne er ikke lige så solide, de er bedst til tæsk. Når katten kaster dem op i luften, er de længere tid om at falde til gulvet, da de er meget lette. Det plejer at vække glæden hos de fleste.

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord